Tüdőgyulladás, Illetve Annak Okait, Kockázati Tényezők, Valamint Diagnózis

egészségügyi tanács, bőr nő

Betegség adatszolgáltatás lehetővé teszi, közegészségügyi nyomon követése, a betegek pedig segít azonosítani a járványok. Az optimális diéta, hogy személyre szabott, hogy megfeleljen az ön egyedi igényeinek. Az Egyesült Államok Mezőgazdasági minisztériuma (USDA) élelmiszer-piramis azt javasolja, hogy használjuk kövér "takarékosan", meg, hogy a napi étrend közé tartozik a 2 - 3 adag tejtermék; 2 - 3 adag hús, baromfi, hal, tojás, bab, vagy dió; 3 - 5 adag zöldséget; 2 - 4 adag gyümölcs; 6 - 11 adag kenyér, zabpehely, rizs, vagy tészta. Ha egy szakadás lép fel a artéria, - kalcium-vagy koleszterin fog folt a könny, mint egy ember tenné, hogy putty egy lyuk a ház falán. Ez a javítás csak egy ideiglenes javítás az artériákban. Igazi C-Vitamin javítja az artériák a helyes utat. Igazi C-Vitamin származik, citrusfélék, valamint más, mint a C-Vitamin megtalálható a legtöbb egészségügyi élelmiszer-áruházak.

Aszkorbinsav nem igazi C-Vitamin Igazi C-Vitamin molekulákat tartalmaznak, számtalan elem nem található aszkorbinsav, s meg fog gyógyulni artériákat, más szövet, míg aszkorbinsav nem gyógyul meg. A szintetikus C-Vitamin nem fog javítani a artériák az úgy, ahogy kellene.


A lényeg az, hogy ha az artériák egészséges -plaquing nem fordul elő.

Szerint a vásárlókat a Mediterrán Étrend Kezdőknek könyv, ez egy nagyszerű útmutató azok számára, akik megpróbálják, hogy az átmenet az egészséges életmód. A Diéta nem egy tipikus séma, amely arra kényszeríti a dieter korlátozására, élelmiszerek, számold a kalóriákat. Ehelyett végigvezeti a felhasználót egy módja, gyakorlása, eszik, élő, egészséges életmód. Az USA-ban is van egy demográfiai előny. Európában csökkenő születésszám emelkedik a hangulat ellen a bevándorlási pont felé népesség csökkenni fog annyira, mint 100 millió ember 2050-ig. Kínában, köszönhetően részben az egy-gyermek politika, a munkaképes lakosság már elkezdődött a szerződést. 2030-ra, közel 250 millió Kínai telt el a 65 éves kort, valamint biztosítja a nyugdíjak, egészségügyi nagyon költséges.

A epidemiológia, valamint az aktuáriusi tudomány , a "morbiditás arány" utalhat az előfordulási arány, vagy a fertőzés, a betegség vagy egészségügyi állapot. Ez az intézkedés a betegség ezzel szemben a halálozási arány egy állapot, ami az emberek aránya haldoklik egy adott időintervallumban. Morbiditás árak használják a biztosításmatematikai szakmák, például az egészségügyi biztosítás, élet biztosítás, valamint a hosszú távú ellátást biztosító, hogy határozza meg a megfelelő biztosítási díjat az ügyfelek számára. Morbiditás árak segíteni a biztosítók megjósolni a valószínűsége, hogy a biztosítási szerződést, vagy dolgozzon ki tetszőleges számú, meghatározott betegségek. Bár a túlnyomó többsége a halálesetek globálisan miatt külső betegségek, ez csak akkor igaz, a fejlődő világban. A fejlett világban, 8 a top 10 halálozási okok vagy belső betegségek. Ez könnyen tulajdonítható, hogy a jobb táplálkozás, kiváló egészségügyi, jobb környezeti feltételek, illetve hosszabb a várható élettartam.

Az ideea a legjobb kezelés a betegség, az a baj, hogy nincs ideális legjobb kezelés a betegség minden személy számára vonatkozó speciális jellemzők a betegség létezik egy kezelés, amely megfelelő lehet, mint mások. Gastrooesophagealis reflux is ismert, mint a savas reflux egy olyan állapot, amelyben a gyomor tartalmának visszaáramlani okozza a nyelőcső alsó része a nyelőcső, a gyulladt, fájdalmas, s az az állapot, amelyben ez a occures ismert reflux oesophagitis. Alkohol, nikotin, koffein súlyosbítja a savas reflux.
Amikor az orvosok értékelése a kockázat, a magas vérnyomás , általában több figyelmet, hogy a szisztolés vérnyomás, amelyekről úgy vélik, hogy jelentős kockázati tényező a kardiovaszkuláris betegség idősebb felnőttek.
Ischaemia egy olyan állapot, amelyben a vér áramlását korlátozni, hogy egy része a testület által okozott szűkülete, a szív artériákban. Silent ischaemia azt jelenti, hogy az emberek ischaemia fájdalom nélkül. Nincs is figyelmeztető jel, mielőtt szívrohamot.

Ha szeretné, hogy ezt elérjük, akkor a Természetes, Egészséges Életmód, a weboldalon az információt, amire szeretnénk, hogy elkíséri az úton, hogy segítsen elérni az egészségügyi célok. A rendszeres hírek, frissítések élvonalbeli közlemények, lehet regisztrálni a Természetes, Egészséges Életmód, Hírlevél, amely folyamatosan naprakész a legújabb hírek-trendek. Rosszindulatú daganatok, hogy eredetileg a test más részén elterjedt, hogy a szív több a közös, mint azok, amelyek a szív. Rosszindulatú daganatok, szív lehet származnak bármely szív, szövet. Előfordulnak, főleg a gyermekek. Fokozott előfordulása a májrák származó Hepatitisz B a késedelmes kezelés, az idősek, mivel ez sokáig eltarthat, nekik elfogadni a kezdeti diagnózis.